En britisk klassiker som er nemt at lave som hverdagsmad men fuld af smag.
Skær kyllingekødet i mundrette stykker
Rør marinaden sammen af yogurt, hvidløg, olie og saften af en lime
Kom marinaden i en forseglbar pose og tilsæt kyllingestykkerne. Masser dem godt så der kommer marinade på alle stykkerne.
Lad hvile i køleskabet i mindst 30 minutter, men gerne natten over
Steg hakket løg, hakket ingefær og knust hvidløg til det er blødt
Tilsæt kyllingekød i tern og brun det
Tilsæt tikka masala paste, en dåse tomater og 1½ dl. vand og rør rundt
Lad retten simre i 45 minutter over lav varme
Rør yoghurt med salt, hvid peber, spidskommen og citronsaft til en lækker dressing
Varm naanbrød i en 200°C varm ovn
Servér med fintskåret friske chilier på toppen og brandvarmt naanbrød til
https://dev.foodgeek.dk/da/chicken-tikka-masala-opskrift/ - Chicken Tikka Masala med naanbrød