Verdens bedste kringle med margarine. Det giver en langt bedre tekstur end hvis man bruger smør. Det er videnskabeligt bevist. Eller noget.
Gær røres ud i vand, margarine i tern, æg, salt og sukker - kommes i en skål og dækkes over og står på køkkenbordet en halv times tid.
Tilsæt mel og ælt sammen - lad hæve en times tid.
Rul ud med rigeligt mel - del i 4 stænger.
Fyld i midten - pensl med æg og luk kringlerne.
Sæt alle fire i en bradepande (på langs) og pensl med æg og drys med masser af perlesukker og evt. hasselnøddeflager.
Tænd ovnen på 220°C.
Lad kringlerne efterhæve i en halv time tildækket.
Sæt i ovnen og bag i 5 minutter på 220°C.
Skru ned på 180°C og bag videre i 10 minutter.
Tag ud af ovnen og lad køle af på en bagerist.
https://dev.foodgeek.dk/da/verdens-bedste-kringle-opskrift/ - Verdens bedste kringle