Vinter er tid til simremad, og jeg må sige at det er virkelig noget jeg elsker. En ret som har stået og simret i timevis og gået blob-blob-blob. Mums.
Skær okseklumpen i mundrette tern
Varm en pande og kom olivenolie på
Når olien er varm så kom kødet på. Krydr med salt og hæld paprikaen over og brun kødet
Overfør kødet til Crock-Pot’en
Skær løgene i tern og skræl hvidløgene
Hæld mere olie på panden og steg løg og knust hvidløg ved medium varm til det klart men ikke brunet
Hæld blandingen i Crock-Pot’en
Tilsæt sukker, Coleman’s Mustard Powder og Worcestershire sauce til Crock-Pot'en
Tilsæt bullion i Crock-Pot'en
Udrør majsstivelsen i en smule vand og tilsæt og hæld i Crock-Pot'en
Tilsæt tomatpuréen til Crock-Pot'en
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver og kom i Crock-Pot'en
Skær kartoflerne i kvarte (lad skrællen sidde på for vitaminernes skyld) og læg i Crock-Pot'en
Skær champignonerne i skiver og læg i Crock-Pot'en
Rør godt rundt
Tænd Crock-Pot’en på høj og sæt timeren til 5 timer (hvis du har én med timer)
Når de fem timer er gået skal du smage til med salt og peber og farv evt. med kulør (hvis du ikke er kulørforskrækket)
Servér med f.eks. kartoffelmos, kogte ris eller bare noget godt madbrød
Så nemt er det at lave ungarnsk gullash i en Crock-Pot. Jeg håber det smager dig
https://dev.foodgeek.dk/da/ungarnsk-gullash-crock-pot/ - Ungarnsk gullash i Crock-Pot