En fantastisk tikka masala kan godt laves med et glas fra supermarkedet, eller du kan lave denne fantastisk pasta som du bruger i din ret
Sæt en lille stegepande over medium-høj varme.
Tilsæt korianderfrø, spidskommenfrø, kardemommefrø, sort peber, fenikelfrø, sennepsfrø, nelliker og tørrede røde chilier til den tørre stegepanden og rist dem til de dufter fantastisk. Det tager ca. 2 minutter.
Knus krydderierne i en krydderikværn eller en morter til det er et pulver. Tilføj gurkemeje.
Kom i et forseglet glas. Du skal ikke bruge det hele i opskriften.
Varm stegepanden op igen.
Fjern skallen fra hvidløget og skræl ingefæren med en teske.
Kom alle de tørre krydderier og steg dem til de dufter fantastisk. Det tager ca. 2 minutter.
Knus krydderierne i en krydderikværn eller en morter.
Kom alle ingredienserne i en food processor og kør til du har en helt glat pasta.
https://dev.foodgeek.dk/da/hjemmelavet-tikka-masala-paste-opskrift/ - Hjemmelavet tikka masala paste