Disse små sprøde mundfulde smager fantastisk og har masser af smag. Du behøver slet ikke kødet.
Skær hvidkålen, løgene, peberfrugten og ingefæren fint. Julienne gulerødderne evt. på et mandolinjern hvis du har sådan et
Varm din vok (eller en stegepande). Hæld olie på panden og svits løg og ingefæren
Tilsæt de andre grøntsager og steg til de er bløde
Tilsæt bønnespirerne og smag til med soya, peber og hvad du ellers gerne vil have i. F.eks. teriyaki, chili, karry. Steg til det smager sublimt
Si rester af olie og soya mv. fra og stil til afkølning i køleskabet en times tid
Hæld riseddike, soya, sesamolie, smagsneutral olie og vand i en skål.
Rist sesamfrøene på en tør pande til de er gyldende og dufter helt fantastisk nøddeagtigt og hæld i en skål til at køle af
Snit kinakålen i fint
Skær radiserne i skiver
Kombinér dem begge med bønnespirer i en skål og bland det hele godt
Rør hvedemel, rismel, vand og et drys salt sammen til en tynd dej
Steg en pandekage på en stor pande
Når kanterne folder op kan du tage pandekagen af. Læg den på en rist. Den skal kun steges på en ene side
Start med et røre melkister af 3 spsk. hvedemel og 3 spsk. vand. Denne skal du bruge til at samle rullerne med
Læg en pandekage på bordet og hæld en gang fyld en en stribe nederst på pandekagen
Fold den del af pandekagen som ligger tættest på dig op over fyldet
Kom melklister på begge kanterne og fold dem ind over bulen i dejen.
Rul rullen med indhold væk fra dig. Sørg for at det er så stramt som muligt
Kom melklister på toppen og rul rullen færdig
Stil på en tallerken med bagepapir på. Hvis du laver flere lag skal du huske at lægge mere bagepapir imellem, så de ikke hænger sammen
Kog en portion ris
Når den er færdigkogt kan du bare lade den stå (efter hviletiden) indtil du skal bruge den
Varm frituregryden op til 180 grader
Hvis du ikke har sådan én så hæld fritureegnet olie (f.eks. solsikke) i din wok og varm op. Du kan se om olien er varm nok ved at dryppe en tandstik i olien, hvis det bobler rundt om tandstikken er olien klar
Kom så mange ruller som kan passe i olien. Lad være med at komme for mange i, ellers bliver de ikke stegt ordentligt
Lad dem stege til de er gyldende og sprøde
Tag op og lad dryppe af på køkkenrulle
Gentag til de alle er stegt
Kom salaten op i en skål og hæld dressingen over
Drys med ristede sesamfrø
Servér mens rullerne er så varme som muligt med fluffy ris og kinesisk salat
Så nemt er det at lave hjemmelavede vegetariske forårsruller. Jeg håber det smager dig
https://dev.foodgeek.dk/da/vegetariske-forarsruller/ - Vegetariske forårsruller