[delipress_optin id="28309"]

Gærkonvertering

Fra:
Til:

Brødberegner

Indlæser
Foodgeek
Bread Calculator™

Lav din egen surdej

Hvis man er fan af fantastisk brød og bagværk er en surdej fantatisk at have; lær hvor nemt det er at lave din egen. Bare følg denne surdej opskrift.

En surdej er slet ikke svær at lave. Det eneste det kræver er tid og lidt konsistens. Det er lige bagerverdenens svar på at have grønne fingre.

Afsæt et tidspunkt hver dag hvor du tjekker og fodrer din dej. Det er ligemeget hvornår det er, bare det passer din i din dagligdag. Det er dog ret vigtigt at du ikke glemmer det

Fortsæt med at læse

Surdejsbrød for begyndere

Surdejsbrød er brødenes brød. Sprød skorpe, blød krumme med kæmpe huller og masser af smag. Det er dog normalt ikke noget folk tænker at man kan lave hjemme, men det kan man sagtens, og er her min surdejsbrød opskrift for begyndere.

Jeg vil føre dig igennem hvordan du laver dit første surdejsbrød, hvilke værktøjer du har brug for, hvilke teknikker du skal bruge for at få det helt rigtige brød, og hvad du skal være opmærksom på undervejs.

Det er faktisk ikke spor svært at lave, men det vigtige er at du er ret præcis med både vejning af ingredienserne og de forskellige teknikker.

Opskriften er ikke udspecificeret med hvor langt tid noget tager, men jeg forklarer hvad du skal kigge efter så du opnår det rigtige brød der både smager fantastisk og som hæver flot op inde i ovnen.

Hvis du er ny surdejsverdenen, så håber jeg du vil prøve at lave denne surdejsbrød opskrift og få en god start med at lave fantastiske brød.

Fortsæt med at læse

Verdens bedste kringle

Kringle. Er der noget mere dansk? Lækker blød dej med masser af smør, æg, fyldt med remonce og drysset med perlesukker og hasselnødder som er bagt sprøde i ovnen. Det er en genistreg. Jeg har lavet en videnskabelig test og bringer dig nu verdens bedste kringle opskrift.

For nogen uger siden havde jeg en diskussion med min veninde Kirstine. Hun sagde at kringle skulle laves med margarine og at hun faktisk havde prøvet med smør og at kringlen smagte bedre med margarine. Jeg var, like, “What?” Fortsæt med at læse